Skip to main content
Däckverkstad

Däckbyte, Däckhotell och Däckförsäljning

Direct Connection däckverkstad utför fullständig däckservice, med attraktiva priser på sommar- & vinterdäck. Du får tid över för annat än att byta däck och du slipper tunga lyft. Dessutom sparar du utrymme hemma! Däckskiftet utförs självklart av våra kunniga medarbetare som ser till att däcken sitter ordentligt.
OBS! vi har ej möjlighet till att tvätta hjulen vid däckförvaring.
Boka däckbyte/däckhotell

Förvara dina däck på vårt Däckhotell

Vårt Däckhotell i Stockholm erbjuder säker förvaring av dina sommar- eller vinterdäck under respektive säsong. Genom att förvara dina däck hos oss kan du förlänga deras livslängd och samtidigt frigöra plats hemma. Vi tar hand om dina däck på ett tryggt och säkert sätt, så att du kan vara säker på att de är i bra händer.

Uppskattad däckservice – låt oss ta hand om dina däck

Vi är stolta över vår högt uppskattade däckservice som vi erbjuder till våra kunder. Hos oss kan du få hjälp med allt från däckskifte till balansering och lagning. Vi ser till att dina däck är i toppskick och att de är säkra att köra på. Låt oss ta hand om dina däck så att du kan känna dig trygg på vägarna. Kontakta oss idag för att boka in din däckservice.

Vill du ha mer information eller ett prisförslag?

Lämna dina uppgifter och beskriv vad du behöver få hjälp med så återkommer vi till dig!

    Det är helt kostnadsfritt och inte bindande att be om ett prisförslag från oss. Genom att skicka dina uppgifter godkänner du vår integritetspolicy.