Skip to main content

Laga stenskott och sprickor

Du bör laga ditt stenskott så snart du upptäckt det. Att behöva byta en hel framruta som spruckit är kostsamt och tar tid, det är då betydligt smartare att laga ett stenskott innan det börjar spricka. Vi försöker alltid att reparera en skadad bilruta, men ibland går det inte. Om din vindruta inte går att laga byter vi ut den över dagen. Beställ till – Nya torkarblad – ett bra sätt att vara säkrare i trafiken.

Boka tid

Temperaturskillnader

Ett stenskott kan snabbt förvandlas till en spricka, särskilt kring våra breddgrader där temperaturskillnaderna mellan sommar- och vinterhalvår är stora. Skulle stenskottet börja spricka medan du kör din bil kan det vara direkt farligt.

Hur lång tid tar det?

Att laga ett stenskott tar inte lång tid, däremot krävs det försäkringshantering vilket gör att vi gärna ser att du lämnar din bil under dagen för att åtgärda dessa. Har du dessutom en bilförsäkring som täcker glasskador behöver det inte kosta din någonting alls att laga ett stenskott. Hör med ditt försäkringsbolag vad som gäller för dig.

Hör av dig till oss så berättar vi mer. Telefon: 08-28 80 12.

Vill du ha mer information eller ett prisförslag?

Lämna dina uppgifter och beskriv vad du behöver få hjälp med så återkommer vi till dig!

    Det är helt kostnadsfritt och inte bindande att be om ett prisförslag från oss. Genom att skicka dina uppgifter godkänner du vår integritetspolicy.