Skip to main content
Vad innebär

Märkesverkstad

Kvalitetskrav på märkesverkstad

En auktoriserad märkesverkstad inom Volkswagen Group måste uppfylla mycket höga kvalitetskrav för att kunna utföra reparationer och service på bilar från Volkswagen, Skoda, SEAT och Peugeot. Tillverkaren ställer strikta krav på verkstadens utseende, verktyg, utrustning och kvalitetssystem. Varje år görs en noggrann kontroll av verkstaden av en representant från Volkswagen Group för att säkerställa att alla krav följs för att kunna bli auktoriserad för respektive bilmärke. Detta garanterar högsta kvalitet och säkerhet för bilägaren.

Kvalificerad personal med aktuell utbildning

Vi på Direct Connection är stolta över vår personal och deras kompetens. För att upprätthålla högsta kvalitet på vår service kräver vi att vår personal genomgår utbildning som tillhandahålls av tillverkarna. Dessa kurser ser till att våra mekaniker är uppdaterade med den senaste tekniken och utvecklingen inom branschen. Dessutom krävs det att de genomgår prov för att visa sin kompetens och behärskning av rollen i verkstaden. Detta ger dig som kund trygghet i att din bil är i trygga händer hos vårt kompetenta team.

Garanti på verkstad och originalreservdelar

Vi på vår verkstad erbjuder en trygg upplevelse för våra kunder genom att ge 12 månaders eller 1000 mils garanti på alla reparationer enligt MRFs riktlinjer. Dessutom erbjuder vi 24 månaders garanti på originalreservdelar. Vår garanti täcker även eventuella följdskador som kan uppstå till följd av en skadad reservdel.

Om man jämför detta med en icke auktoriserad verkstad inser säkert alla att det är en väsentlig skillnad mellan två till synes likadana smörjgropar.

Boka service