Skip to main content
Om företaget

Direct Connection Bilservice

Direct Connection Bilservice AB startade 1986 av Jan Spångberg. Verksamheten startade upp på Vegagatan i Sundbyberg som en serviceverkstad för Chrysler. Efter 10 år flyttade företaget till sin nuvarande adress.

På plats i den nya lokalen startade samarbetet med Peugeot och 1998 blev Direct Connection Bilservice en auktoriserad Peugeotverkstad. 2010 kompletterades verksamheten till att även innefatta service av Škoda, Volkswagen och Volkswagen transportbilar.

2021

2021 kommer Magnus Koski in som delägare för att driva Direct Connection vidare efter Jan Spångberg som vid denna tidpunkt börjar se slutet på en helt fantastisk era. Under 2022 blir vi även auktoriserade för SEAT och därmed har auktorisation för 5 st. märken.

Personal

Vår personal fortbildas kontinuerligt för att hålla sig uppdaterade på alla nyheter som kommer. Vår verkstad är kvalitetscertifierad av TÜV samt ackrediterat av Swedac vilket möjliggör släckning av 2:or (anmärkningar från ackrediterad bilprovning).

Våra certifieringar

Vår affärsidé

Vår affärsidé är att ge våra kunder fullservice. Detta innefattar verkstad, reservdelar, plåt- & lackverkstad, AC samt hyrbilar. Vi vill bygga upp en långvarig relation med våra kunder och ge dem servicen att allt som bilen behöver finns under ett och samma tak. Vi ska reparera bilarna, som om de vore våra egna!

Vår vision

Vår vision är att bli den självklara verkstaden för alla Peugeot, Volkswagen, Skoda och SEAT-ägare inom vårt närområde. Vi ska alltid ge bästa tänkbara service, och kunden ska alltid vara nöjd när han går härifrån.

Nog om oss, låt oss ta hand om din bil!

Boka via vår smidiga onlinebokning eller hör av dig så hjälper vi dig.