Om företaget

Direct Connection

Bilservice

Direct Connection Bilservice är auktoriserad servicepartner till Volkswagen, Skoda och Peugeot.

Direct Connection Bilservice AB startade 1986 av Jan Spångberg. Verksamheten startade upp på Vegagatan i Sundbyberg som en serviceverkstad för Chrysler. Efter 10 år flyttade företaget till sin nuvarande adress.
På plats i den nya lokalen startade samarbetet med Peugeot och 1998 blev Direct Connection Bilservice en auktoriserad Peugeotverkstad. 2010 kompletterades verksamheten till att även innefatta service av Škoda, Volkswagen och Volkswagen transportbilar.
Vår personal fortbildas kontinuerligt för att hålla sig uppdaterade på alla nyheter som kommer. Vår verkstad är kvalitetscertifierad av TÜV samt ackrediterat av Swedac vilket möjliggör släckning av 2:or (anmärkningar från ackrediterad bilprovning).

Affärsidé

Vår affärsidé är att ge våra kunder fullservice. Detta innefattar verkstad, reservdelar, plåt- & lackverkstad, AC samt hyrbilar. Vi vill bygga upp en långvarig relation med våra kunder och ge dem servicen att allt som bilen behöver finns under ett och samma tak.
Vi ska reparera bilarna, som om de vore våra egna!

Vision

Vår vision är att bli den självklara verkstaden för alla Peugeot, Volkswagen och Skodaägare inom vårt närområde. Vi ska alltid ge bästa tänkbara service, och kunden ska alltid vara nöjd när han går härifrån.