Skip to main content

Servicepaket för Škoda, Volkswagen & SEAT

Nedan ser du de olika servicepaket vi erbjuder för Škoda, Volkswagen och SEAT.

Grundservice/LongLife

Grundservice och LongLife är i grunden samma sak men kallas Grundservice på modellerna före 2000. Bilar med grundservice har fasta intervaller medan bilar med LongLife service har flexibla intervaller bl a beroende på körsätt, antal kallstarter, etc.

Mellanservice

Mellanservice är ett komplement för bilar som körs långa sträckor.

Basservice

Nu behöver du inte vara orolig för att du ska bli stående med din bil på motorvägen. Vi har tagit fram Basservice – ett 12-punktersserviceprogram – som gäller dig som en Volkswagen eller Skoda, årsmodell upp till 2016. I basservice ingår även fri vägassistans under ett år – utan självrisk eller milbegränsning. Detta gäller inom Sveriges gränser.
Pris från: 1.995:-

PS. Om du betalar med något av våra kundkort och delar upp betalningen på 12 månader blir det 128:- i månaden helt räntefritt!

Express Service

Sväng förbi så fixar vi mindre arbeten av akut karaktär som t.ex. läsa av felminnet, byte lampor, avgassystem och bromsklossar etc. Vi har ingen speciell Expresserviceplats utan kundmottagaren bedömer med hjälp av dig bilens behov av service och väljer lämplig mekaniker för att ni ska få bästa tänkbara hjälp. Du behöver inte boka tid, det är bara att komma förbi.

Volkswagen Originalservice 4+

Volkswagen Originalservice med lite lägre pris för din bil som är av årsmodell 2018 – 2015. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Volkswagen Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt.

Volkswagen Originalservice 8+

Volkswagen Originalservice, men med ytterligare lite lägre pris för din bil som är av årsmodell 2014 eller äldre. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Volkswagen Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt.

MobilitetsGaranti

Mobilitetsgarantin innebär att du får hjälp på plats om något skulle hända med din bil, dygnet runt, 365 dagar om året. Det spelar ingen roll var du befinner dig – ring så får du all den hjälp du behöver. MobilitetsGarantin gör att du aldrig blir stående och gäller alla bilar från 1986 och framåt, förutsatt att du lämnar in din bil för en Grundservice/LongLifeservice.

Volkswagen mobilitetsgaranti

020-66 55 00 (inom Sverige)
+46 771-66 55 00 (från Europa)

ŠKODA mobilitetsgaranti

020-72 70 70 (inom Sverige)
+46 771-72 70 70 (från Europa)

SEAT mobilitetsgaranti

020-80 10 20 (inom Sverige)
+46 771 80 10 20 (från Europa)

Vill du ha mer information eller ett prisförslag?

Lämna dina uppgifter och beskriv vad du behöver få hjälp med så återkommer vi till dig!

    Det är helt kostnadsfritt och inte bindande att be om ett prisförslag från oss. Genom att skicka dina uppgifter godkänner du vår integritetspolicy.