Skip to main content

Auktoriserad skadeverkstad för Volkswagen, Skoda och Peugeot

Vår skadeverkstad är stolta över att vara en auktoriserad verkstad för Volkswagen, Skoda och Peugeot. Detta innebär att vi uppfyller de höga kraven och standarderna som dessa bilmärken ställer på sina verkstäder. Det betyder också att vi använder originaldelar och de senaste teknikerna för att utföra reparationer av högsta kvalitet. Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolag.

Tänk på att! Innan vi kan behandla din plåtskada så måste vi ha ett skadenummer, så innan du kontaktar oss så anmäler du din skada till ditt försäkringsbolag!
Boka tid

Att tänka på innan inlämning

Innan du lämnar din bil till oss önskar vi att du gör följande för att underlätta hela processen.

  • Töm bilen på saker ( t.ex. hundbur, barnstolar, takbox, lastbågar och småsaker i dörrsidor och mittkonsol.
  • Lägg fram eventuellt låsmutter till fälgar samt nyckel till dragkrok.
  • För att uppnå bästa kvalitet bör bilen vara tvättad.

Behöver du hjälp?

Behöver du hjälp med bokning eller har frågor? Välkommen att kontakta oss för tidsbokning och rådgivning gällande din skada.

Ring oss på: 08-28 80 12.

En helhetslösning för din bilskada

Vi förstår att det kan vara en besvärlig och stressig upplevelse att ha en bilskada. Det är därför vi erbjuder en helhetslösning som sträcker sig från skadebesiktning till slutgiltig reparation av din bil. Vårt mål är att göra skadeprocessen så smidig och enkel som möjligt för dig som kund.

Erfarna och kvalificerade mekaniker

Vi är stolta över att ha erfarna och kvalificerade mekaniker på vår verkstad. De är dedikerade till att ge dig den bästa möjliga servicen och att säkerställa att din bil är i säkert och fungerande skick när du lämnar vår verkstad. Vi tror att det är viktigt att du kan lita på din skadeverkstad och vi strävar alltid efter att upprätthålla vårt rykte som en pålitlig och ansvarstagande verkstad.

Vill du ha mer information eller ett prisförslag?

Lämna dina uppgifter och beskriv vad du behöver få hjälp med så återkommer vi till dig!

    Det är helt kostnadsfritt och inte bindande att be om ett prisförslag från oss. Genom att skicka dina uppgifter godkänner du vår integritetspolicy.