Direct Connection

Bilskadereglerare (inriktning reservdelar)

Direct Connection söker bilskadereglerare som vill utvecklas tillsammans med företaget, och samtidigt ge service utöver det vanliga!

Tjänstebeskrivning

Som skadereglerare med inriktning mot reservdelar kommer du ha ett stort ansvar att se till så att kalkyler är korrekta, och att reservdelar alltid finns hemma i tid för reparationerna. Du kommer vara spindeln i nätet för att se till så att kunderna får rådgivning och experthjälp, samtidigt som du kommer vara den som ser till så att våra skadereparatörer har alla de reservdelarna hemma som krävs. Du har stor påverkan på det dagliga resultatet genom att arbeta effektivt och välplanerat. Du kommer även att ha uppgifter såsom att skapa kostnadskalkyler till de olika försäkringsbolagen och boka in reparationer. Stort fokus ligger på service och kundnöjdhet.

Din profil

Vi söker främst dig som har engagemang, intresse och viljan att göra ett bra jobb snarare än att du har lång erfarenhet. Har du goda IT-kunskaper är detta ett plus. Du behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift, samt engelska i tal. Det är mycket meriterande med kunskaper i Winassist (eller liknande DMS-system), Cabas, Elsa, Etka, Servicebox (Peugeot) och SAP.

Som en del av plåtteamet bidrar du med en positiv inställning, god arbetsmoral och stor ansvarskänsla när det kommer till utförandet av arbetsuppgifterna.

Vi erbjuder

  • Personalparkering
  • Hobbykvällar
  • Friskvårdsbidrag
  • Utvecklingsmöjlighet genom utbildningar

Är du intresserad eller känner du någon som passar in i vårt team? För mer information, kontakta vVD Magnus Koski. Varmt välkommen med din ansökan genom att maila till magnus@dcbil.se. Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in ansökan snarast. Sista ansökningsdag är 2021-07-04.

Välkommen med din ansökan!

Tillbaka till jobb