Direct Connection

Bilskadereparatör

Direct Connection söker skadereparatör/plåtslagare som vill utvecklas tillsammans med företaget, och samtidigt ge service utöver det vanliga!

Tjänstebeskrivning

Som skadereparatör reparerar du plåt- och plastskador på framför allt krockskadade bilar. Du byter delar, genomför riktningar och förberedelser och du ansvarar för att ta väl hand om våra kunders bilar och utför alltid reparationer med hög kvalitet. Du har stor påverkan på det dagliga resultatet genom att arbeta effektivt och välplanerat.

Din profil

Vi söker dig som har B-körkort samt plåtslagarutbildning alternativt annan erfarenhet som arbetsgivare bedömer som likvärdig. Vi söker främst dig som har engagemang, intresse och viljan att göra ett bra jobb snarare än att du har lång erfarenhet. Har du goda IT-kunskaper är detta ett plus. Du behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift samt engelska för att bland annat kunna läsa manualer, och framförallt för att kunna konversera med ditt team. Även vissa AC-jobb kan förekomma så meriterande med AC-utbildning.

Som en del av plåtteamet bidrar du med en positiv inställning, god arbetsmoral och stor ansvarskänsla när det kommer till utförandet av arbetsuppgifterna.

Vi erbjuder

  • Personalparkering
  • Hobbykvällar
  • Friskvårdsbidrag
  • Utvecklingsmöjlighet genom utbildningar
  • Nyrenoverade lokaler

Är du intresserad eller känner du någon som passar in i vårt team? För mer information, kontakta rekryterande skadechef Jimmy Hanell. Varmt välkommen med din ansökan genom att maila till jimmy@dcbil.se  Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in ansökan snarast. Sista ansökningsdag är 2022-09-18.

Välkommen med din ansökan!

Tillbaka till jobb