Skip to main content
Direct Connection

Fordonstekniker med TA-behörighet Peugeot

Brinner du för människor, bilar och ny teknik och samtidigt vill jobba i ett företag där vi har kul på jobbet? Direct Connection Bilservice söker Fordonstekniker som vill utvecklas tillsammans med företaget, och samtidigt ge service utöver det vanliga!

Tjänstebeskrivning

Som fordonstekniker utför du service, aggregatjobb, uppdateringar och felsökningar/kontroller på bilar som kommer till vår verkstad. Då vi jobbar med Peugeot är det viktigt att du kan läsa dig till information, samtidigt som du bemästrar att jobba tillsammans med andra mekaniker då vi på Peugeotsidan samarbetar för att lyckas bättre med kundernas bilar. Vi är auktoriserade för Peugeot, VW, Skoda, SEAT och Cupra där du kommer att vara inriktad på Peugeot och utvecklingen av märket hos oss. Vi har ett generöst bonussystem så arbetar du effektivt och med god kvalité finns det fina möjligheter att kunna påverka din egen lön.

Din profil

Vi söker dig som har B-körkort samt fordonsteknisk gymnasieutbildning i grunden. Vi söker främst dig som har engagemang, intresse och viljan att göra ett bra jobb snarare än att du har lång erfarenhet. Har du generella IT-kunskaper är detta ett plus. Du behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift samt engelska för att bland annat kunna läsa manualer, läsa serviceprotokoll och reparationsanvisningar.

Som en del av serviceteamet bidrar du med en positiv inställning, god arbetsmoral och stor ansvarskänsla när det kommer till utförandet av arbetsuppgifterna.

Vi erbjuder

  • Personalparkering
  • Hobbykvällar
  • Friskvårdsbidrag
  • Utvecklingsmöjlighet genom utbildningar

Är du intresserad eller känner du någon som passar in i vårt team? För mer information, kontakta Verkstadschef Vlad Duca. Varmt välkommen med din ansökan genom att maila till vlad@dcbil.se. Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in ansökan snarast. Sista ansökningsdag är 2024-05-11.

Välkommen med din ansökan!

Tillbaka till jobb