Skip to main content
Direct Connection

Reservdelsansvarig

Brinner du för människor, bilar och ny teknik och samtidigt vill jobba i ett företag där vi har kul på jobbet? Direct Connection Bilservice söker Fordonstekniker som vill utvecklas tillsammans med företaget, och samtidigt ge service utöver det vanliga!

Tjänstebeskrivning

Som reservdelsman/kvinna med ansvarsfunktion är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att tillsammans med kollegor ta hand om och utveckla vår reservdelsavdelning. Du blir spindeln i nätet då du blir den som hjälper mekaniker, kunder över disk, grossistkunder samt har kontakt med våra generalagenter angående reservdelar. Eftersom vi har flertalet märken vi jobbar med är det viktigt att kunna läsa sig till information. Erfarenhet inom VW, VW Trp, Skoda, SEAT/Cupra eller Peugeot är meriterande.

Din profil

Vi söker främst dig som har engagemang, intresse och viljan att göra ett bra jobb snarare än att du har lång erfarenhet. I tjänsten kommer du ha en viktig roll mellan reservdelar och interna/externa kunder där du vill ge högsta möjliga service åt bägge hållen. Du behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift samt engelska. Kunskaper i Winassist,(eller likvärdigt DMS-system) Elsa, Servicebox, ETKA och Cabas är mycket meriterande.

Som en del av teamet bidrar du med en positiv inställning, god arbetsmoral och stor ansvarskänsla när det kommer till utförandet av arbetsuppgifterna. Vi ser gärna också att du är stresstålig då arbetet från och till har ett högt temp och kräver god planeringsförmåga. Du kommer även vara bidragande till utvecklingen genom att sitta med i möten med ledningsgruppen och föra talan för reservdelsavdelningen.

Vi erbjuder

  • Personalparkering
  • Hobbykvällar
  • Friskvårdsbidrag
  • Utvecklingsmöjlighet genom utbildningar

Är du intresserad eller känner du någon som passar in i vårt team? För mer information, kontakta VD Magnus Koski. Varmt välkommen med din ansökan genom att maila till magnus@dcbil.se. Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in ansökan snarast. Sista ansökningsdag är 2023-10-15.

Välkommen med din ansökan!

Tillbaka till jobb