Skip to main content
Direct Connection

Tekniker/Mekaniker Peugeot

Brinner du för människor, bilar och ny teknik? Direct Connection söker mekaniker/tekniker som vill utvecklas tillsammans med företaget, och samtidigt ge service utöver det vanliga!

Tjänstebeskrivning

Som tekniker/mekaniker utför du service, felsökning och reparationer inom angiven reparationstid. Eftersom vi har flertalet märken vi jobbar med är det viktigt att kunna läsa sig till information, samtidigt som du behöver vara beredd på att jobba med olika märken och modeller. Då du främst kommer att arbeta med Peugeot ser vi det som meriterande om du tidigare arbetat med Peugeot eller Citroën. Då framtiden är elektrisk är även tidigare arbete med elektriska bilar meriterande.

Din profil

Vi söker dig som har B-körkort samt fordonsteknisk gymnasieutbildning i grunden. Vi söker främst dig som har engagemang, intresse och viljan att göra ett bra jobb snarare än att du har lång erfarenhet. Har du goda IT-kunskaper är detta ett plus. Du behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift samt engelska för att bland annat kunna läsa manualer, hjälpa kunder med felsökning m.m.

Som en del av serviceteamet bidrar du med en positiv inställning, god arbetsmoral och stor ansvarskänsla när det kommer till utförandet av arbetsuppgifterna.

Vi erbjuder

  • Personalparkering
  • Hobbykvällar
  • Friskvårdsbidrag
  • Utvecklingsmöjlighet genom utbildningar

Är du intresserad eller känner du någon som passar in i vårt team? För mer information, kontakta vVD Magnus Koski. Varmt välkommen med din ansökan genom att maila till magnus@dcbil.se. Då urval sker löpande rekommenderar vi dig att skicka in ansökan snarast. Sista ansökningsdag är 2023-02-17.

Välkommen med din ansökan!

Tillbaka till jobb